Reisverhalen

Titel Datum Locatie Reacties
Dag 24: Home sweet home... of anders Oost west Prinsenbeek best... 7 aug. '17 Prinsenbeek, Nederland 1
Dag 23: Vandaag toch echt de laatste dag, Washington DC here we come... 6 aug. '17 Washington D.C., Verenigde Staten 1
Dag 22: Afscheid van San Francisco en een geweldige vakantie... 5 aug. '17 San Francisco, California, Verenigde Staten 1
Dag 21: We zijn er bijna.... maar nog niet helemaal.... 4 aug. '17 San Francisco, California, Verenigde Staten 1
Dag 20: We spent time in Alcatraz... 3 aug. '17 Alcatraz, California, Verenigde Staten 1
Dag 19: Onverwachte wending in San Francisco... 2 aug. '17 San Francisco, California, Verenigde Staten 1
Dag 18: Nog een keer Silicon Valley... 1 aug. '17 Palo Alto, California, Verenigde Staten 0
Dag 17: Silicon Valley... 31 jul. '17 Santa Clara, California, Verenigde Staten 0
Dag 16: Yosemite Valley... 30 jul. '17 Yosemite National Park, California, Verenigde Staten 0
Dag 15: Tioga Pass en Yosemite P 29 jul. '17 Tioga Pass, Verenigde Staten 0
Dag 14: Death Valley... Spannend... Hoe warm is het? 28 jul. '17 Death Valley National Park, Verenigde Staten 0
Dag 13: Hoover Dam en lekker eten... 27 jul. '17 Hoover Dam, Arizona, Verenigde Staten 0
Dag 12: Shoppen en Jeff Dunham 26 jul. '17 Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten 1
Dag 11: Rustig dagje Las Vegas verkennen 25 jul. '17 Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten 1
Dag 10: Hiken in Bryce Canyon en Valley of Fire 24 jul. '17 Valley of Fire State Park, Verenigde Staten 0
Dag 9: Bryce Canyon, prachtige Bryce Canyon! 23 jul. '17 Bryce Canyon National Park, Verenigde Staten 1
Dag 8: Zion Park here we come... 22 jul. '17 Zion National Park, Utah, Verenigde Staten 1
Dag 7: Monument Valley.... en wat een vallei... 21 jul. '17 Monument Valley Navajo Tribal Park, Verenigde Staten 0
Dag 6: Grand Canyon East South Rim en op naar Monument Valley 20 jul. '17 Kayenta, Arizona, Verenigde Staten 1
Dag 5 : Eindelijk de Grand Canyon 19 jul. '17 Grand Canyon South Rim, Arizona, Verenigde Staten 0
Dag 4 - Onderweg naar Kingman 18 jul. '17 Kingman, Arizona, Verenigde Staten 0
Dag 3 - Universal Studios Hollywood 17 jul. '17 Universal Studios Hollywood, Verenigde Staten 0
Dag 2: Rondtoeren in Hollywood... 16 jul. '17 Los Angeles, California, Verenigde Staten 1
Dag 1: Op naar Los Angeles... 15 jul. '17 Los Angeles, California, Verenigde Staten 0
Welkom op mijn reisblog! 14 jul. '17 1